Cizinci Ivan a Saša

ÚVOD:  Klienty Ivana a Sašu z Ukrajiny ve více bankách odmítly. Hypotéku nedostanete i když žijete a pracujete v ČR téměř 20 let. Odcházeli vícekrát s tím, že nemají šanci hypotéku na vlastní dům vyřídit.  Až Šárka nám pomohla k vlastnímu bydlení a nasměrovala nás k finanční svobodě.

Detail reference:

Chtěli bychom poděkovat paní Šárce, že se nás ujala. Byli jsme už nešťastní z toho, že nemůžeme bydlet ve svém a když nám přijely kolegové z Ukrajiny, kteří nám tu jezdili pomoci s prací v lese. Tak jsme spali třeba 2 měsíce v jednom pronajatém pokoji, aby naši přátelé měli kde spát.

Měli jsme štěstí a narazily jsme na paní Šárku, a ta nám pomohla najít dům, vyřídit hypotéku, a ještě nám byla psychickou oporou.  Měli jsme problémy s tím, že jedna nejmenovaná RK v Olomouci nás chtěla podvést a přinutit nás, abychom převezly velké dluhy za energie po předcházejících vlastnících. I s tím nám pomohla a považujeme to za naprosto nadstandardní službu.

A hlavně hurá, už bydlíme ve vlastním! Šárka, byla velmi trpělivá a velmi pracně to pro nás vyřídila. Měli jsme s ní nespočetné množství telefonátu a vždy byla přátelská a udělala pro nás maximum.

Podařilo se nám koupit zemědělské stavení na hypotéku, kde bydlíme s rodinou ve vlastním, a ještě k tomu máme i další pokoje, které můžeme pronajímat za mírný poplatek kolegům z Ukrajiny. Pomohla nám svými službami neskutečně moc.

Bydlíme ve vlastním s manželem, dcerou i se synem, a ještě můžeme mít další příjem. Který nás pomaličku přibližuje k finanční svobodě a rychlejšímu splácení hypotéky. Určitě doporučujeme její lidskost a vstřícnost a pokud budete potřebovat finančního nebo realitního průvodce, tak vřele doporučujeme. Můžete se na ni maximálně spolehnout.

Je nádherné, že takoví lidé existují ve finančním oboru. Ze srdce děkujeme

Pomohu i vám

Mohu pomoci udělat lidi šťastnější, pokud chtějí.

Tvořím komunitu stejně smýšlejících lidí a klientů, kteří myslí na svou finanční budoucnost.

 

Jak a jak si to mohu představit? Na praktických příkladech

Klient BOhouš se ptá a já jako finanční odborník odpovídám. (jednoduše a v reálném světě)

 

Základní princip: Finanční spokojenost Vás nepotká, když sami pro to něco neuděláte! Díváme se společně na svět financi a realit v širším kontextu a směřujeme k finanční nezávislosti a ke spokojenému finančnímu životu.

Mám zájem o konzultaci

Pojďme se jen tak propojit nebo sejít!

Chcete někomu pomoci, být součástí rozšiřování finanční gramotnosti nebo se přidat ke komunitě?

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů.
Author picture

Ing. Šárka Pindorová Ph.D

Jsem obyčejná ženská, která si jde za svým snem krůček po krůčku, přes všechny překážky a s úsměvem. 🙂

Odesláním souhlasím se zpracováním osobních údajů.